Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Ajánlott termékek
Schmidt Bender classic 3-12x50 céltá...
Deerhunter Rogaland Stretch nadrág
Deerhunter öv - vászonöv 4 cm- Canvas...
PINEWOOD® TIVEDEN FLEECE SZVETTER - ...
Garancia és Jótálás

Garancia

A vásárlók jogait a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában és a jótállási ügyek intézéséről a 49/2003 és a 155/2003. (VII.30) GKM rendelet szabályozza. A Magyar közlöny 2014.április 29-én megjelent 2014/60. száma tartalmazza a 2015.05.14-én hatályba lépő 19/2014 (IV.29.) NGM rendeletet mely a szavatossági és jótállási igények intézésével kapcsolatos törvényi szabályozást tartalmazza. A törvény hatályba lépésével a 49/2003. VII.30. GKM rendelet hatályát veszti. A szavatosságot a PTK 305-311 § szabályozza. 

Hogyan érvényesíthető a szavatosság, jótállás:

Termékeinkre a Kormányrendeletben biztosított garanciaidő 12 hónap , vagy bizonyos termékeknél akár 24 hónap garanciát vállalunk (terméktől függően). Vásárláskor jelezzük, hogy az adott termékre mennyi garanciát vállalunk. Hiba esetén garancia igényét a számla bemutatásával érvényesítheti, mivel külön jótállási jegyet nem adunk. Számla hiányában a garanciát nem áll módunkban érvényesíteni. A szavatossági idő alatt felmerült, és annak körébe tartozó hibákat az eladónak kötelessége költségmentesen javítani, vagy kicserélni.

A termékek garanciális ügyintézése:

Elérhetőségünk bármelyikén jelzi felénk vagy kérnénk, hogy belépve az oldalunkon az online ügyfél garancia résznél az adatok és a számla valamint a fényképek csatolásával ön kap egy hibajegy számot ami későbbi ügyintézésnél segítségre lehet.

Személyes garanciális ügyintézés:
Nomád Vadászbolt
6800 Hódmezővásárhely Zsoldos utca 57.

Jótállás, garanciavesztés:

Az eladó nem tartozik garanciával a természetes elhasználódásból származó , vagy gondatlan kezelésből ,illetve nem rendeltetésszerű használatból adódó károkért. Nem rendeltetésszerű használattól meghibásodott termék vagy elemi kár esetén a jótállás nem érvényesíthető.Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres


FIGYELEM!
A Nomád Vadászbolt és webáruház honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy! ELMÚLT 18 ÉVES!