Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
58.000 Ft (45.669 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 10353/42
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Gri Sport

Grisport bakancs - Vadász és túrabakancs 42

Változat
58.000 Ft (45.669 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Grisport bakancs - Vadász és  túrabakancs 

 FELSŐRÉSZ: DAKAR bőr
BÉLÉS SYMPATEX® membrán
TALP: VIBRAM® talp
GYÁRTOTT MÉRETEK: 39-47

Kategória: Trekking & Outdoor cipő Termék leírás: Marhabőr felsőrész a bevarrt bőrnyelv és a Vibrám talp ellenáll a terep viszontagságainak. Hosszabb túrákra is bátran ajánlott, hiszen a felsőrész minimális varrása révén csökken a kényelmetlen nyomás, illetve a nedvesség beszivárgásának lehetősége. A vízállóságát a minimális varráson kívül a Sympatex membrán biztosítja.


VIBRAM®
Mindegyik Vibram® talp, 50 különböző anyagból készült, hogy maximális kényelmet és tartósságot nyújtson a legigényesebb felhasználónak is. Szigorú vizsgálatok és ellenőrzések 60 év tapasztalatával párosítva teszik a Vibram® talpakat a legjobbakká, amit csak viselni lehet. .


CORDURA®
A nagy ellenálló képességű Cordura® anyag az egyik kulcsfontosságú eleme a magas minőségű trekking (túracipőknek) és „canvas-look” vászoncipőknek. A Cordura® különleges tartósságának és szakítószilárdságának köszönhetően a cipők hosszú évekig elkísérik viselőjüket kalandjaikon.

SYMPATEX®
Sympatex® egy nem porózus réteg, mely láthatatlanul a cipők felső része (bőr vagy textil) és a bélés közé van bedolgozva. Sympatex® 100 %-ig vízhatlan, 300 %-ig nyújtható bármilyen irányba és rendkívüli módon légáteresztő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére