Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
79.000 Ft (62.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: sigsauer
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Gyártó: sigsauer

Sig Sauer M17 PROFORCE airsoft pisztoly, Tan

79.000 Ft (62.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Sig Sauer M17 PROFORCE airsoft pisztoly, Tan

A SigSauer M17-es az Amerikai fegyveres erők XM17-es oldalfegyver versenyének győztese, innen a kevésbé fantáziadús név, az M17. Maga az alap a Sig P320-asa volt, melyen több módosítást is elvégeztek, melyek közt a teljes kétkezesség, könnyebb szét és összeszerelhetőség, és számos apróbb módosítás történt, melyek közül a legfontosabb za illesztéseken történt, mellyel megakadályozták, hogy a pisztoly belsejébe idegen anyagok juthassasnak, így sokkal tovább képes kartbantartás nélkül üzemelni, mint elődjei. Az M17-es rendszerben van a Hadseregben, az Egyesült Államok számos rendvédelmi szervénél, a tengerészgyalogságnál, és többek közt Dánia is szép számmal rendszerbe állított belőle. 

A ProForce a lehető legnagyobb hűséggel állt neki az airsoft replika elkészítésébe, melyben a SigSauer teljes támogatását, licenszeit és tervrajzait élvezte, nem véletlen a Sig a pisztoly hivatalos forgalmazója. Anyagfelhasználása megegyezik az éles változattal, tokozása erősített szálú polimerből készült, míg a tár és a szán teljesen fémből. A pisztoly minden kezelőszerve kétoldalas, így semmilyen különbség nincs a használatában jobb és balkezes lövészek esetén. Rendszere természetesen Blow-back, tehát a szán tüzeléskor hátrarobban a kiáramló gázok hatására és végzi az öntöltő műveletet. Mivel anyagminőségben egy kiemelkedően erős fegyverről beszélünk az M17-es használható green gas-os, és CO2-es tárakkal is. 

A szán hátsó részén megtalálható a red-dotok felerősítéséhez szükséges foglalat, így a kényelem és a célzás egy reflex optika segítségével teljesen maximalizálható. A pisztoly súlyra, szétszedésre és kelezésre is 100%-ban egyezik az éles változattal, így remek választás tréning pisztolynak gyakorlásra, de továbbra is egy masszív és erős airsoft replikáról beszélünk, ami a terepen is megvillantja kiemelkedő tudását. Tárjába 21 BB tárazható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére