Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Ajánlott termékek
Grisport bakancs - 626 D 91 Gritex
Deerhunter nadrág - Track rain barna
InfiRay X mini ML19 hőkamera
Fjällräven nadrág - Sörmland Tapered...
Szállítási információk

Szállítási információk


Webáruházunk megrendeléseit a DPD Hungária futárszolgálat  teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A csomagok átvétele utánvétes fizetéssel történik. Fizetni átvételkor kell a futárnak! Az átvételi összeg a vételárat és a szállítási költséget is tartalmazza. A számla minden esetben a csomagban található!
Előreutalás is megoldható, ebben az esetben ha a rendelt terméket nem tudjuk leszállítani visszautaljuk az összeget.
Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-59892238

Visszaáru:  Amennyiben a vásárló az általa rendelt terméket vissza kívánja küldeni, ebben az esetben a visszaküldés díja a vásárlót terheli.


Szállítási díjak: 

Belföld:
Szállítási költség bruttó 1500 Ft.
30000 Ft feletti termékvásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Külföld:
 A DPD mindenkori árjegyzéke szerinti szállítási árak kerülnek kiszámlázásra.

Személyes átvételi lehetőség: 
Nomád Vadászbolt
6800 Hódmezővásárhely, Zsoldos u. 57.


Szállítási idők:

A megrendeléseket 2-4 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Amennyiben a megrendelt termékből készlethiány áll fenn, úgy a szállítási idő hosszabbodhat. Ilyen esetben ezt e-mail-ben, vagy telefonon a lehető leghamarabb tájékoztatjuk a Megrendelőt a csomag érkezésének várható időpontjáról. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, azt már másnap tudjuk szállítani, ill. a rendelés napján nyitvatartási időben személyesen átvehető.

Egyéb Információk:


Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres


FIGYELEM!
A Nomád Vadászbolt és webáruház honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy! ELMÚLT 18 ÉVES!