Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
586.000 Ft (461.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: SHOPHIK0167
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: HIKMICRO

HIKMICRO HABROK 4K HE25LN 5.5-22X60 KÉTSZEMES BETEKINTÉSŰ DIGITÁLIS ÉJJELLÁTÓ ÉS HŐKAMERA KERESŐ

586.000 Ft (461.417 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Hikmicro Habrok sorozatú kézi, kétszemes betekintésű, bispektrális hőkameráj új 4K képfelbontású digitális éjjellátó érzékelővel szerelt változata. E tipus hőkamerája "E" sorozatú, tehát 256x192 pixel képfelbontású hőérzékelőelemmel készült. E két eszköz a beépített 1000m-es lézeres távolságmérővel és változtatható fókuszú infravetővel ideális ár / értékarányú kétszemes keresőt alkot. A digitális éjjellátó 4K képfelbontása a megszokott Full HD felbontás négyszeresével eddig nem látott részletgazdag képet ad, a hozzá tartozó 60mm-es optika 5,5x-es optikai alapnagyításával és 22x es digitális nagyításával hihetetlen közelségbe hozza a megfigyelt területet. A képi világ tökéletes megjelenítéséhez a FullHD 1920x1080 képpont felbontású, kerekített OLED kijelző is hozzájárul. A hőkamera optikai nagyítása 4,3x-es látószöge 7°-os 100 méteres távolságban 9,3m széles látómezőt ad. A Digitális éjjellátó kamera 60mm-es optikával rendelkezik, alapnagyítása 5,5x-es, látószöge tökéletesen illik a hőkamerához 6,9°-os, 100m-es 7,2m-es látómezőt figyelhetünk meg vele. Az eszköz használatával gyorsan és könnyen lokalizálható a rejtőzködő ember, vagy állat, akár mostoha környezeti körülmények között is, legyen az akár teljes sötétség, gyenge pára, eső, hó, vagy a ritkás növényzet takarása. Éles, tiszta képet ad. Elsődleges felhasználási területei a járőr megfigyelési, valamint a vadászati tevékenységek, de mentési helyzetekben, vagy csempész tevékenységek, eltűnt személyek, szökevények felkutatásában is hatékony segítség. 
Az infravető által alkotott kép exponálását és minőségét a beépített SmartIR (RH+) intelligens szoftvere felügyeli. A HE25LN változatban 940nm-es infravető található.
A készülék számos további speciális funkcióval rendelkezik: Képet, videót rögzíthetünk a beépített memória tároló 64GB-os, Wifi kapcsolattal és a Hikmicro Sight ingyenes alkalmazás segítségével képeket, videókat menthetünk, élőképet nézhetünk és távoli vezérlést végezhetünk, de aktualizálhatjuk a készülék belső szoftverét is. Ezen felül beépített GPS segítségével képes meghatározni  a célobjektum helyzetét, Digitális iránytű jelzi az aktuális irányt, kép a képben üzemmód, Magyarnyelvű felhasználói menü teszi komfortossá a készülék használatát.
A cserélhető és újratölthető Litium akkumulátorok (2x18650) 6 órás folyamatos üzemmódot tesznek lehetővé (25°-ra vonatkozatott érték). Mindezekhez IP67-es időjárásállóság és -30° tól +55°-közötti használati hőmérsékleti tartomány társul.  
Tartozékok: Akkutöltő, Tápkábel, Tisztító kendő,  csuklópánt, Spektiv Nyakpánt, kézikönyv, 4 darab akku, Adapter, Hordtáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére