Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
156.000 Ft (122.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: (tit856R)
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Delta

Delta keresőtávcső - Delta Titanium 8x56 ROHtetőélprizmás vízálló binokulár keresőtávcső (nitrogéntöltéssel, magas fényáteresztéssel) (tit856R)

156.000 Ft (122.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Igen kompaktra sikerült ez a távcső, ami sok vadásznak örvendetes hír. Hiszen az optikailag kifogástalan testvér, a 8x56-os Titanium porro-prizmás elrendezése miatt némely vadásznak nem volt szimpatikus, kissé nagynak, nehéznak találta (annak ellenére hogy a porro-prizmás modellek között igen kompaktnak és filigránsnak számít). Az új Titanium ROH keresők legnagyobb előnye a kompakt mérete, mindössze 165mm hosszú, 140mm széles és 70mm magas (összehasonlításképp a porro-s modell 195x181x65mm-es méreteivel). A jó hír, hogy a méreteiben kisebb távcső szürkületi teljesítményben gyakorlatilag semmit sem változott. Leteszteltük éjszaka, terepen egymás mellett a két modellt, és nem láttunk köztük különbséget. Ez azt jelenti, hogy ha van is köztük valami különbség, az nagyon minimális, szemmel már érzékelhetetlen. Ez jó hír, hiszen a porro-s modell nagyon híres a kiváló szürkületi/éjszakai teljesítményéről. A távcső minőségi benyomást kelt, masszív, mégis könnyű súlyú (990g), és kellemes fogású. Öröm kézben tartani. A szemkagyló is szemünkhöz állítható. Az objektívsapka a távcsőre rögzítve van, így azt nem hagyjuk el egy gyors levétel közben. Kényelmes a nyakpántja is és a tok is minőségi, keményített, belül bélelt erős, esztétikus formatok. A távcső természetesen vízálló és nitrogénnel töltött, így ellenáll az esőnek és a belső üvegfelületek sem párásodhatnak be. A Deltától megszokottan ez a modell is 10 év garanciás!

Igen kompaktra sikerült ez a távcső, ami sok vadásznak örvendetes hír. Hiszen az optikailag kifogástalan testvér, a 8x56-os Titanium porro-prizmás elrendezése miatt némely vadásznak nem volt szimpatikus, kissé nagynak, nehéznak találta (annak ellenére hogy a porro-prizmás modellek között igen kompaktnak és filigránsnak számít).


Az új Titanium ROH keresők legnagyobb előnye a kompakt mérete, mindössze 165mm hosszú, 140mm széles és 70mm magas (összehasonlításképp a porro-s modell 195x181x65mm-es méreteivel). A jó hír, hogy a méreteiben kisebb távcső szürkületi teljesítményben gyakorlatilag semmit sem változott. Leteszteltük éjszaka, terepen egymás mellett a két modellt, és nem láttunk köztük különbséget. Ez azt jelenti, hogy ha van is köztük valami különbség, az nagyon minimális, szemmel már érzékelhetetlen. Ez jó hír, hiszen a porro-s modell nagyon híres a kiváló szürkületi/éjszakai teljesítményéről.


A távcső minőségi benyomást kelt, masszív, mégis könnyű súlyú (990g), és kellemes fogású. Öröm kézben tartani. A szemkagyló is szemünkhöz állítható. Az objektívsapka a távcsőre rögzítve van, így azt nem hagyjuk el egy gyors levétel közben. Kényelmes a nyakpántja is és a tok is minőségi, keményített, belül bélelt erős, esztétikus formatok.


A távcső természetesen vízálló és nitrogénnel töltött, így ellenáll az esőnek és a belső üvegfelületek sem párásodhatnak be.


A Deltától megszokottan ez a modell is 10 év garanciás!


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére