Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat  teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A csomagok átvétele utánvétes fizetéssel történik. Fizetni átvételkor kell a futárnak! Az átvételi összeg a vételárat és a szállítási költséget is tartalmazza. A számla minden esetben a csomagban található!

Előreutalás is megoldható, ebben az esetben ha a rendelt terméket nem tudjuk leszállítani visszautaljuk az összeget.

Bankszámlaszámunk: OTP Bank 11735067-23562624

Név: Nomád Vadászbolt Kft.

Visszaáru:  Amennyiben a vásárló az általa rendelt terméket vissza kívánja küldeni, ebben az esetben a visszaküldés díja a vásárlót terheli.
 

Szállítási díjak: 


Belföld:

Szállítási költség bruttó 2500Ft.

50000 Ft feletti termékvásárlás esetén a szállítás ingyenes.


Külföld:
 A GLS mindenkori árjegyzéke szerinti szállítási árak kerülnek kiszámlázásra.

Személyes átvételi lehetőség: 

Nomád Vadászbolt
6800 Hódmezővásárhely, Zsoldos u. 57.

Szállítási idők:

A megrendeléseket 2-4 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni. Amennyiben a megrendelt termékből készlethiány áll fenn, úgy a szállítási idő hosszabbodhat. Ilyen esetben ezt e-mail-ben, vagy telefonon a lehető leghamarabb tájékoztatjuk a Megrendelőt a csomag érkezésének várható időpontjáról. Amennyiben a megrendelt termék készleten van, azt már másnap tudjuk szállítani, ill. a rendelés napján nyitvatartási időben személyesen átvehető.

Az oldal tetejére